Wednesday, 16 April 2014

Oat Chocolate Choco



Sape pernah makan benda ni..? *angkat tangan
Sape suka makan benda ni..? *angkat tangan
Sape tau ni ape..? *Krik Krik Krik

Hehehe...korang pernag tengok energy bar tak..? benda ni lebih kurang gitu la...even ada perkataan choco kat situ...sila jangan terpedaya yang benda tu ada perasa coklat ek...dia ni macam Nestum 3 in 1 dalam version energy bar...rasa, bau sebiji kot....sama!

Berat 400gm dan di dalamnya terkandung lebih kurang 40pcs hingga 50pcs pek kecil yang ada 4 jenis warna. Berbeza dari jenis warna pembungkusan sahaja tetapi isi dalam adalah sama sahaja, tiada bezanya pun.

So crunchy and delicious. Bagus untuk mereka yg xnak makan nasi tp lebih prefer snek. So makan snek ni sebab sangat berkhasiat dan bagus.

Tahukah Anda?

·                                 Makanan yang berserat tinggi ini juga merangsang pengeluran air liur, yang memudahkan kita menguyah dan lebih mudah dihadam selain membantu memperlahankan kadar penghadaman nutrien dalam makanan.
·                                 Mengamalkan pemakanan oat secara tetap dapat menurun dan memperbaiki tahap kolesterol ke tahap yang lebih baik.
·                                 Bagi penghidap diabetis, oat membantu mengatur kadar gula dalam darah. Hasil penelitian yang tercantum pada Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition menunjukkan bahwa beta-glucan pada oat dapat membantu mencegah terjadinya peningkatan kadar gula darah secara drastis pada penhidap diabetes.
·                                 Pengambilan oat di dalam menu harian juga mampu memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Sekaligus mengurangkan pengambilan makanan harian dan menurunkan berat badan.
·                                 Oat juga mampu mengurangkan kadar tekanan(hypertension) mereka yang mempunyai kadar kolesterol yang tinggi. 
·                                 Oat juga sesuai dijadikan makanan pepejal permulaan untuk bayi.
·                                 Pemakanan oat dan barli juga akan merangsang sistem imuniti badan. 


Thursday, 27 March 2014

Telekung Lycra Kanak Lace 2 Layer

Koleksi Terbaru 
Telekung Lycra Kanak Lace 2 Layer


Telekung lebih labuh & material tebal….
Lebih pilihan warna menarik
Pilih segera supaya tidak ketinggalan..stok terhad….



Telekung Kemboja Doubled Lace

Telekung Kemboja Doubled Lace


Telekung lebih labuh & material tebal….
Lebih pilihan warna menarik
Pilih segera supaya tidak ketinggalan..stok terhad….




Koleksi Terbaru Telekung Lycra Lace 2 Layer


Koleksi Terbaru
Telekung Lycra Lace 2 Layer

Telekung lebih labuh & material tebal….
Lebih pilihan warna menarik

Pilih segera supaya tidak ketinggalan..stok terhad….
HOT SELLING!